Op smaak
Ontdek deze variant van de beroemde Chinese groene thee. Om deze thee te produceren, worden de bladeren gedroogd, verzacht met stoom en vervolgens gerold voordat ze worden gedroogd om fermentatie te voorkomen.
Deze originele melange van Ceylon-thee produceert een sterke maar aromatische kop, met een frisse, heldere, amberkleurige likeur. Het is zachter dan een traditionele "English Breakfast"-melange, die meer past bij de Italiaanse smaak.
Deze verfijnde thee wordt met de hand gemaakt van de knop en het tweede blad van de theeplant. De parels worden vervolgens tot vijf keer geparfumeerd met nachtbloeiende jasmijnbloemen. Het werd traditioneel geserveerd tijdens speciale gelegenheden.
Kamille heeft een speciaal plekje in ieders hart. Het is de ultieme ontspannende, rustgevende, feel-good infusie. We hebben een beetje pit en zoetheid aan de mix toegevoegd en het resultaat is gewoon geweldig; het verwarmt je hart bij elke slok.
Aan de ontspannende eigenschappen van de cafeïnevrije rooibos uit Zuid-Afrika hebben we de zoete en pittige smaak van de cranberry en het parfum van de bittere sinaasappel toegevoegd.
Pu Erh-thee is misschien wel de meest esoterische van de Chinese variëteiten, waarvan traditioneel wordt aangenomen dat het helpt bij de spijsvertering en het cholesterolgehalte verlaagt.
Onze speciale mix van Japanse Sencha groene thee, Formosa semi-gefermenteerde Oolong-thee en rode bessen, gecombineerd met de natuurlijke zoetheid van vanille, geven deze thee een rustgevend aroma en een onmiskenbare smaak.
Het leek een gok: thee en chocolade!? We hebben aan deze blend stukjes cacaobonen, Macadamia-noten, kokos en vanille toegevoegd en het resultaat is een mengsel dat betovert met zijn warme en omhullende aroma's.
Het aroma van Passievrucht vermengt de pittigheid van de groene appel met de rijkdom van de abrikoos. Als je van deze thee nipt met je ogen dicht, waan je je op een eiland in de Stille Oceaan, omringd door een weelderige natuur en een smaragdgroene zee.
Rooibos en vanille zijn een klassieke blend. Ze vullen elkaar aan, maar laten de afzonderlijke smaken doorschijnen. Nu hebben we een vleugje van de geparfumeerde kefhir-limoen toegevoegd om het een elegante, bijna zondige ervaring te maken.
In tegenstelling tot de traditionele "Goût Russe"-thee, zwarte thee met citrusaroma's, gebruikt deze weelderige melange een hoogwaardige Pai Mu Tan-witte thee, die het delicate aroma in evenwicht brengt met hints van bergamot, mandarijn en vanille.
Een blend gemaakt om het Japanse "Sakura" kersenbloesemfestival te vieren. Het combineert een bijzonder delicate variëteit van Sencha groene thee en Paklum witte thee met een zeer delicaat kersenaroma.
Het is het aroma van geroosterde hazelnoten dat onmiddellijk je zintuigen prikkelt. Het is een blend met een goede balans tussen de zure en zoete smaken, gemaakt met stukjes appel, kaneel, geroosterde amandelen, hibiscusbloemen en een vleugje rode biet.
Oolong semi-gefermenteerde thee staat bekend om zijn bijzondere smaak. Dit mengsel is verrijkt met de geurige Chinese steranijs die de infusie een elegante kruidige noot geeft. Korianderzaadjes maken deze melange compleet met een smaakvolle noot.